divendres, 6 de gener del 2012

Tecnologia digital


Probablement aquesta ha estat una de les fases més completes en l'ús de les diferents eines digitals amb què ens hem hagut d'anar familiaritzant, ja que hem hagut de treballar o servir-nos de totes les que han anat apareixent al llarg de l'assignatura: enllestir la wiki, seguir el relat del nostre procés en el diari de treball (el nostre blog), recuperar Zotero per tal de plasmar la feina que hi havíem fet i seguir-nos comunicant en el nostre espai de grup, a banda de, a títol individual, fer les valoracions en el fòrum de l'aula.
Si bé, ja ho deia l'Anna en una entrada anterior, el major pes del treball individual en aquesta fase i altres contingències (és final de quadrimestre i hi ha urgències en diferents fronts) ha fet menys fluïda la dinàmica de grup, la familiaritat amb totes les eines ens ha permès resoldre les diverses qüestions finals amb més celeritat i, al mateix temps, deidicar-nos a qüestions més superficials: acabar de jugar amb aspectes formals de la wiki o el blog inserint-hi imatges, enllaços, formats de text, etc.
Probablement ha estat en aquest moment quan ja hem pogut plasmar el bagatge adquirit, més que no pas seguir el procés d'aprenentatge, encara que, òbviament, també n'hi ha hagut (en tota pràctica sempre hi ha un component d'ampliació de coneixements).
Sigui com sigui, conceptes com wiki, zotero, hiperenllaç o vincle, ja no són per nosaltres d'una altra gal·làxia. Bona senyal, oi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada