dijous, 5 de gener del 2012

E-CIVISME

Un dels aspectes més profitosos d'aquesta assignatura ha estat la cerca d'informació. Com ja sabem des de fa anys, Internet és un món d'informació que cal saber emprar. Hem de saber destriar la informació bona de la dolenta per fer un projecte sòlid i de qualitat. És precisament aquest fet, la separació d'elements informatius profitosos i d'elements poc fonamentats, subjectius i, molts cops, enganyosos i manipulats, el que fa que la tasca de cerca d'informació sigui més difícil.
Daltra banda, l'ús d'una gran quantitat de dades ens ha obligat a ésser molt rigorosos a l'hora de donar fiabilitat a la informació que introduíem al nostre projecte. Així, doncs, les dades informatives que hem emprat per configurar la nostra wiki han estat totes referenciades en l'apartat de bibliografia.
Com hem comentat abans en l'entrada sobre la gestió i la planificació del projecte, les tecnologies digitals han estat un element totalment facilitador per aconseguir desenvolupar aquest projecte. Pel que fa als quatre membres del grup, hem après una gran quantitat de coses sobre Internet: fer wikis, fer blocs, introduir enllaços, inserir imatges i videos, etc. En aquest sentit, ha estat molt satisfactori perquè totes aquestes coses les podrem aplicar a altres assignatures i a la vida diaria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada