dilluns, 12 de desembre del 2011

PLANIFICACIÓ I GESTIÓ DEL PROJECTE

En el nostre cas, la planificació del projecte és un punt dèbil que hauríem de millorar, ja que no estem seguint els punts acordats a l’inici. Ara bé, en un principi és molt fàcil de determinar unes pautes, però a l’hora de la veritat, quan ens trobem en la situació, les coses canvien molt: trasllats de vivenda, canvis en la feina, problemes familiars, etc. Imprevistos que no ens deixen dur a terme la feina de la manera que voldríem. Amb tot, sempre aconseguim treure endavant la feina encomanada i crec que no ho estem fent malament. A més, un dels nostres punts forts i que s’ha convertit en els fonaments del nostre projecte és la interacció en l’espai de debat. Tot allò que fem, que necessitem o que dubtem ho expressem en el fòrum i això és el que ens fa portar endavant el projecte.
Si haguéssim de tornar a estructurar la planificació, no sé com ho faríem. Ara que ens hem acostumat a aquest sistema de fer el que podem i quan podem, ens resultaria molt difícil fer una taula de planificació i complir-la. En el nostre cas, creiem que treballar com ho estem fent ara, sobre la marxa, ens està anant bé. Segurament si ens tornéssim a plantejar el fet de treballar sota una taula que ens marqués la planificació del nostre projecte, no podríem.

1 comentari:

  1. Sí noia, ja ho he comentat abans en una de les entrades de la Teresa. Hi ha hagut una mica de manca de planificació, almenys com l'havíem dissenyat al principi.
    Si bé és cert que treballar sobre la marxa ens està donant resultat (acabem la feina satisfactòriament), de vegades hi arribem (una mica) amb la llengua a fora.
    La sort és, com bé dius, que l'espai de debat i, per tant, la comunicació funcionen bé i ho resolem tot a partir d'allà.

    ResponElimina