diumenge, 11 de desembre del 2011

Comunicació a la xarxa

En aquesta nova fase, la comunicació entre els membres del grup ha estat fluïda i hem continuat seguint els paràmetres que havíem establert inicialment. Hem estat prou regulars i mai hem deixat desatès l'espai de debat del grup; difícilment hem estat algun dia sense que algú deixés algun missatge per tal d'apuntar orientacions sobre les tasques, preses de decisions, etc. La freqüència de connexió, doncs, ha estat la correcta.
Tot plegat, denota que hi ha un rodatge, uns hàbits adquirits, que faciliten avançar en la feina, un cop haver interioritzat els plantejaments amb què vam encarar l'elaboració del projecte i el treball en grup.
Ara bé, és cert que comptàvem amb una, diguem-ne, dificultat afegida que ja coneixíem. Sabíem que un dels quatre jutges no estaria en disposició de dedicar el mateix temps que la resta, però ens hi hem emmotllat i hem anat seguint la feina establerta. Això ha significat, òbviament, redistribuir tasques i ampliar el volum de feina entre la resta de membres, però ha estat, justament, la bona comunicació el que ha permès superar aquest petit escull. Ho esmento aquí, perquè crec que la comunicació ha estat bàsica a l'hora d'afrontar aquesta situació, i la Teresa ens va comunicar la seva indisponibilitat tan aviat com ho va saber, cosa que és d'agrair (i així ho hem fet! Hem comprès la situació i li hem donat tot el nostre suport!). Bé, de fet, ella ja ho ha explicat en aquesta entrada.
Finalment, hem introduït un nou espai de comunicació: els apartats de discussió a les pàgines de la wiki. L'ús que en fem, però, és encara limitat; tot just l'hem encetat i les reflexions i suggerències s'han mantingut, majoritàriament, en l'espai de debat del grup. Hi haurem d'anar incidint en el que queda d'assignatura!

2 comentaris:

  1. Estic totalment d'acord en que es nota que hi ha un rodatge, que hi ha una base i domini de l'assignatura.
    Un control del funcionament de la wiki i el blog. Al principi semblava qui sap què això de fer una wiki i un blog i ara ja és un pim, pam...
    Agraeixo de veritat el suport de tots els companys i l'ànim donat en els moments difícils.
    És un aspecte important per la continuïtat del grup.

    ResponElimina
  2. Sí, és vertiat això que diu la Teresa. Al principi ni sabíem (alemenys jo) com fer una wiki ni com fer un bloc. Ara ens resulta d'allò més senzill i, fins i tot, divertit.

    ResponElimina