dilluns, 14 de novembre del 2011

PROPOSTES DE MILLORA



Tot i que portem la feina, mes o menys, al dia, hem de millorar en alguns aspectes. Per això hem redactat aquest llistat de propostes de millora que esperem que ens ajudin a organitzar-nos millor la feina. 
·         Redefinir els rols. Al principi ens vam assignar cadascú de nosaltres uns càrrecs, però per diversos entrebancs o imprevistos no hem pogut exercir del càrrec que ens tocava. 

·         Utilitzar més el bloc i intentar no fer els comentaris i les entrades l’últim dia, per tal que no totes les entrades tinguin la mateixa data de publicació. Sabem que això no és feina fàcil, però hem de fer un esforç per aconseguir-ho. 

·         Redefinir les temporalitzacions de les següents PACs. Quan vam dissenyar la taula de planificació no pensàvem que ens trobaríem amb tants imprevistos. Tot i que vam deixar patent que algunes vegades hauríem de treballar sobre la marxa, el fet és que aquest “algunes vegades” s’ha convertit en sempre. Hem de redissenyar la taula per tenir la feina més organitzada.


2 comentaris:

  1. La diagnosi és correcta. Hi ha coses amb les quals no s'hi pot fer més: la vida condiciona les pautes que havíem establert, era de preveure i ha passat. És normal. Allò important és saber reaccionar a temps i mantenir-nos ben comunicats, i penso que n'hem sabut.

    ResponElimina
  2. És cert. Els imprevistos sempre apareixen quan menys els vols. Sort que amb el grup del quatre jutges el suport és recíproc entre tots.

    ResponElimina