dilluns, 14 de novembre del 2011

Planificació i gestió del projecte


El seguiment del projecte trobo que és força satisfactori. Anem aconseguint els objectius establerts. Les entrades el blog... la wiki...les cerques...totes les activitats són realitzades dins les pautes indicades.
Hem seguit poc o molt tots dels acords grupals que vam establir a l’inici del grup. La connexió ha estat bona, amb casos excepcionals sota previ avís. Tots els participants del grup han participat en tot el procés del projecte, blog i wiki.
Tot i així creiem que s’hauria de fer una revisió de la planificació en relació a la distribució de treball i responsabilitats, ja que, per motius aliens a la assignatura no tots els membres del grup han pogut complir amb els seus deures. Així doncs, dins l’espai de debat del grup es fa una revisió de responsabilitats realitzant els canvis que es creguin convenients.

2 comentaris:

  1. La veritat és que sí, Teresa, anem fent i ens anem sortint. Ara, això sí, no hem de baixar la guàrdia perquè qualsevol dia ens pot agafar el bou.

    ResponElimina
  2. Jo també crec que sí, que anem tirant endavant satisfactòriament. No sé si seguim massa el calendari planificat, però el ritme que se'ns marca des de l'assignatura condiciona molt i, a més a més, les PACs es van fent segons els terminis establerts i això és el més important.

    ResponElimina